Over Ons


Onze webshop is speciaal ingericht voor eindgebruikers, particulieren en bedrijven. Om de uitgaven laag te houden gaan mensen meer zelf repareren of monteren. Daarom proberen wij onze klanten het zo makkelijk mogelijk te maken. Met de handleidingen bij bepaalde producten proberen wij u zonder technische kennis te verhelpen. De meeste bedrijven leveren alleen aan deurgerelateerde bedrijven en bent u machteloos wanneer er een onderdeel aan vervanging toe is of kapot gaat. In onze webshop zijn ca. 250 meest gevraagde artikelen voor vervanging van uw deuren. U heeft geen account nodig en u hoeft ook geen firma te zijn die gericht is op deuren. 

GarageParts levert garagedeur onderdelen door heel Nederland Belgie. Wanneer u uw aankopen doet in deze webshop bent u altijd verzekerd van de beste deal. We begrijpen dat u niet afhankelijk wilt zijn van de prijzen die de montagebedrijf aan u factureert.

Is het lastig om te achterhalen waar het probleem zich bevindt? Dan kunt u altijd een E-mail sturen naar info@garageparts.nl. We nemen dan contact met u op en helpen u met het kiezen van de juiste producten. 

Na het doorlopen van enkele eenvoudige stappen heeft u uw favoriete garagedeur onderdeel al besteld. En wanneer wij uw aanbetaling hebben ontvangen, wordt deze binnen circa 2 dagen al bij u thuis geleverd. Dat behoort tot onze uitstekende service.